torsdag05mar2020

Foredrag med Charlotte Rørth i Ebeltoft

torsdag05mar2020 kl. 19:00 - 21:00

Der er god grund til at glæde sig til den 5. marts, hvor journalist og forfatter Charlotte Rørth holder foredrag i Ebeltoft sognehus. Charlotte Rørth er ikke vokset op i en troende familie, hun var heller ikke et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Jesus bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i en kirke i Spanien. Oplevelsen, der blev beskrevet i bogen og tv-udsendelserne: Jeg mødte Jesus, tvang hende til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse.
I Gud, du er jo lige her deler Charlotte Rørth sine overvejelser og beslutninger om, hvordan hun lever med den type oplevelser. Ved at stå åbent frem og tale om sine religiøse oplevelser har det vist sig, at hun ikke er ene om at have en religiøs erfaring.

Hver anden af os har oplevelser, vi selv kalder åndelige eller spirituelle, men det er ikke noget vi taler højt om. Men Charlotte Rørth har talt om det, og herved åbnet for en snak, som mange ikke vidste at de savnede.

Foredraget afholdes i et samarbejde mellem kirkerne i Tirstrup, Fuglslev, Hyllested, Rosmus og Ebeltoft, Dråby, Handrup.

Kaffe og kage kan købe for 30 kr.